Bakad potatis med räkfyllning, 4 portioner

4-8st potatisar beroende på storlek

 

Ingredienser till fyllning:

6 dl turkisk yoghurt

4 msk dill

2 dl ärtor

1 msk dijon senap

½ rödlök

Svartpeppar

2 msk citronsaft

170 g räkor

 

Borsta potatisen noga och torka den. Gör ett kryss i varje potatis. Lägg potatisarna direkt på ett bakgaller i ett ugnssäkert fat eller en långpanna. Baka potatisen i ca 50 minuter i 225 grader. Blanda alla ingredienser till fyllningen i en skål. Ta ut potatisen och tryck försiktigt på sidorna så att potatisen öppnar sig. Servera med fyllningen.


Kommentarer
Postat av: Sara

Receptet låter jättegott! Vilken bra blogg ni har.

2009-02-12 @ 20:36:16
Postat av: erik

Grymt recept, kommer nog t.o.m jag klara av !!

2009-02-12 @ 21:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0